Kerkberichten

Lenie van Loon – de Bruijn

Jos en Emma Aerts – van den Broek

Thea Krijnen – Nagtzaam

Donderdag 13 mei 10.00 uur: Eucharistieviering (Hemelvaart)

Regioviering in parochiekerk Alphen

Aanmelden vieringen

Voor elke viering dient u zich aan te melden. Dit kunt u doen door u op te geven bij Elly De Swart, tel. 06-23307324 of stuur een mail naar parochie-chaam@hotmail.com onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Vieringen in Chaam

Op de zondagen 9 en 23 mei en 13 juni zijn er vieringen in de Chaamse kerk. Natuurlijk bent u ook welkom bij een viering in een van onze andere regioparochies. Op onze website vindt u onder de rubriek ‘Agenda’ waar de vieringen zijn. Graag tot ziens!

Verruiming parochianen bij vieringen

Het aantal deelnemers aan een dienst wordt verruimd. U dient zich nog wel aan te melden. Zie ook bij de algemene berichten van parochie Sint Jan de Doper in Ons Weekblad.

Meimaand – Mariamaand

Elke dinsdagavond in mei wordt bij het Maria altaar in onze kerk gebeden met in achtneming van de 1,5 meter afstand, aanvang 19.30 uur. U hoeft zich hiervoor niet op te geven. Graag tot ziens!

N.b. Als u coronaklachten hebt of u durft het nog niet aan, dan blijft u thuis.

Caritas

In de meimaand staat de persoon van Maria centraal. Haar dienstbaarheid stelt Caritas zich ten voorbeeld. Met uw financiële hulp kan Caritas dienstbaar zijn aan diegenen, die het minst van anderen te verwachten hebben, maar die het alleen ook niet altijd redden. Bij de uitgang in de kerk treft u een mandje aan voor deze collecte. Dank voor uw bijdrage aan Caritas.

Websites

Parochie H. Antonius Abt: www.parochie-chaam.nl

Parochie Sint Jan de Doper: www.sint-jan-de-doper.nl

Parochiesecretariaat

Dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur, telefoon (0161)  491201.

Het parochiesecretariaat is bereikbaar via het Antoniuspad links naast de kerk.

Misintenties

Bij alle vieringen bidden we uiteraard voor de aangedragen intenties. U kunt uw intentie(s) dinsdagmorgen afgeven op het parochiesecretariaat of schriftelijk in een enveloppe in de brievenbus van de kerk met vermelding van de intentie(s) en uw telefoonnummer, zodat wij u kunnen bereiken indien nodig. U kunt uw  enveloppe met intentie(s) ook afgeven bij dhr. Kees van den Broek, Wouwerdries 11.

Voor vermelding bij de kerkberichten in ‘Ons Weekblad’ dient u uw misintentie(s) twee weken voorafgaand aan de betreffende viering af te geven.

Kosten per misintentie: € 11,--.

Pastoraal team: Noodnummer 06-83 40 97 87

Pastoor J. Demmers, tel. 013-5081215, e-mail: j.demmers@hotmail.com

Diaken S. Lange, tel. 06-25338903, e-mail: diakenstefanlange@gmail.com

Diaken G. Fennema, tel. 06-30948209, e-mail: gfennema@kpnmail.nl