Gezin en geloof

Kerst voor het gezin in de regio

Op Kerstavond 24 december 2019 om 16.30 uur de Kinderkerstviering in de kerk in Riel.

Kinderen van groep 4 hebben tekeningen gemaakt bij het Kerstverhaal dat verteld wordt. Hierdoor is het ook voor de kleinste kinderen al een leuke viering.

Op Kerstavond 24 december 2019 om 18.30 uur een gezinskerstviering te Baarle-Nassau.

Een woord en communieviering met kerstverhaal i.s.m. de communiekantjes en andere kinderen die het verhaal uitbeelden. Met het kinderkoor de kerkuiltjes als muzicale ondersteuning.

Op kerstavond 24 december 2019 om 19.00 uur is er in de Sint Willibrorduskerk te Alphen een gezinsviering.

Een woord en communieviering met het kerstverhaal.

Op deze kerstavond gaan we horen hoe de sterren hun kracht vroeger samen gebruikten om het kindje Jezus te vinden.

Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om te komen luisteren. Ook het jongerenkoor Cantal, aan gevuld met kinderen die graag zingen, zullen zorgen voor mooie kerstliedjes.
Misschien kun je net als andere jaren wat kleurtjes meebrengen om de tekeningen in het boekje te kleuren.

Na de viering is er voor alle kinderen een verrassing
Tot kerstavond 19.00 uur.

Op tweede kerstdag 26 december 2019 om 11.00 uur is er in de H.Antoniusabt kerk te Chaam een Kerstspel door en voor kinderen.

Kinderen kunnen meedoen als herder, schaap of engel.

Graag 15 minuten eerder aanwezig zijn i.v.m. het aankleden van de kinderen.

Op tweede kerstdag 26 december 2019 om 13.00 uur is er in de Sint Willibrorduskerk te Alphen, “Kindje wiegen”.

Liselotje is iedereen aan het bellen, want in de kerk van Alphen willen we een mooi verhaal vertellen. Ben je benieuwd naar het verhaal, kom dan tweede kerstdag allemaal!

Kindje wiegen om 13.00 uur in de Sint Willibrorduskerk.

Werkgroep Gezin & Geloof

van de nieuwe parochie St. Jan de Doper.

Gezin & Geloof parochie Sint Jan de Doper

Wil jij met ons de start vieren van de parochie Sint Jan de Doper?

Dan ben je samen met je ouders, tantes, ooms, opa’s en oma’s uitgenodigd om deel te nemen aan de uitlegvieringen in het weekend van 11 en 12 januari. We vieren het feest van ‘De doop van de Heer’.  Jezus wordt gedoopt door Johannes de Doper. Hierna gaat Hij zijn grote missie beginnen.  Net als wij! Wil je een leuke viering in de kerk meemaken? Kom en doe met ons mee! Je bent welkom op:

• Zaterdag 11 januari om 17.00 uur in de parochiekerk van Gilze, of:
  • Zondag 12 januari om 11.00 uur in de parochiekerk van Chaam

Werkgroep Gezin & Geloof